Nudimo strokovno svetovanje in izvedbo montaže na območju

celotne Slovenije!

 

Panelne ograje

Panelne ograje so narejene iz vertikalno in horizontalno povezanih, varjenih mrež. Izdelane so v obliki panelov, ki pa so različnih višin: 600 mm, 1000 mm, 1200 mm, 1400 mm, 1500 mm, 1700 mm, 1800 mm, 1900 mm, 2000 mm, 2200 mm, 2400 mm in več. V primerjavi z mrežnimi ograjami so panelne ograje bistveno močnejše in trdnejše, kvalitetno so zaščitene proti rjavenju, kar še dodatno odlikuje njihovo kakovost in obstojnost. Prednosti, s katerimi se ponašajo, so enostavna postavitev, obstojnost in stabilnost, ob tem pa tovrstne ograje zagotavljajo večjo varnost in zasebnost. Obstaja ogromno vrst panelnih ograj, glede na obliko, moč in zmogljivosti, zato so te ograje primerne za ograjevanje zasebnih in javnih objektov, poslovnih in trgovskih poslopij, vrtcev, šol, parkov in športnih igrišč, skladišč, infrastruktur.
Panelne ograje so sestavljene iz panelov, ki so elektro zvarjeni iz jeklenih vroče cinkanih palic, zaščiteni s plastifikacijo – elektrostatičnim prašnim nanosom barve in nato pregreti na 200 stopinj celzija.

Sistem panelnih ograj se razvija, zato poleg kakovosti ponuja tudi estetskost; na voljo so različne barve panelnih ograj. Panelne ograje ne potrebujejo nikakršnega vzdrževanja, barvanja, garancija na rjavenje je 10 let, njihova življenjska doba pa je še mnogo daljša.

Velika pozornost je usmerjena v površinsko zaščito panelnih ograj, saj so vsi sestavni deli pocinkani in dodatno plastificirani. Posebna »peščena« zaščita ima v primerjavi s tradicionalno plastifikacijo dvakrat boljši učinek proti koroziji, kar jamči dolgo življenjsko dobo panelne ograje. Ograje so tako kar se da antikorozijsko zaščitene.

Ravno zaradi kvalitete, moči, obstojnosti ter estetskosti so panelne ograje kljub malce višjemu cenovnemu rangu osvojile marsikatero zemljišče in vrtiček po Sloveniji.

 

 

NOVO! ZASTIRANJE OGRAJ - LIXO TRAK. Kliknite tukaj za ogled ponudbe.