Žičnata ograja za vsak okus

Žičnata ograja je, sicer resda namenjena varnosti, vendar pa je tudi čudovit estetski dodatek, ki unikatno zaključi videz vašega doma. Žičnata ograja je odlična za ograjevanje, še posebej tistih parcel, ki so bolj razgibane. Namreč žičnata ograja, ki nastaja pod budnim očesom v naši proizvodnji je izdelana iz vroče pocinkane žice, ki je zaradi večje odpornosti, nato še plastificirana. Žičnata ograja je lahko izdelana v dveh stilih, in sicer kot žičnata ograja iz varjene ali iz pletene mreže. Pletivo, ki ga uporabljamo je kakovostno in zaščiteno proti koroziji. Gostota napeljave žic, ki je uporabljena pri izdelavi žičnate ograje, pa je odvisna od namembnosti ograjevanja in varovanja. Žičnata ograja je, zaradi uporabljenih visoko kakovostnih materialov, korozijsko odporna, vzdržjiva, ekonomična in enostavna za postavitev, prav tako pa jo odlikujeta še dolga življenjska doba in unikaten estetski videz.

 

Stebri za ograje so pomembni ograjni segmenti

 

V podjetju Kovingrad so vam na voljo različni ograjni segmenti in stebri za ograje, ki so prav tako ključnega pomena pri načrovanju in postavitvi ograje. Stebri za ograje so lahko okrogle, kvadratne ali pravokotne oblike, medtem ko je presek za steber odvisen od višine ograje. Stebri za ograje oziroma število le teh se določi tekom načrtovanja ograje ali natančneje glede na skupno dolžino ograjnega sistema, kar pomeni, da so stebri za ograje navadno v nekame razvrstu po celi dolžini ograje. Stebri za ograje so prav tako pomemben ograjni segment, kakor samo načrtovanje in izvedba ograje. Pošljite nam povpraševanje in zasnovali bomo ograjni sistem, ki ga bodo vsi naravnost občudovali.

 

Žičnata ograja cena


Cena moderne žičnate ograje se razlikuje od tega ali se odločite za žičnato ograjo iz varjene ali pletene mreže. Cena se lahko razlikuje tudi glede na uporabljene ograjne segmente iz katerih je žičnata ograja sestavljena. V kolikor se vam zdi, da je žičnata ograja prava izbira za vas in imate še kakršnakoli dodatna vprašanja ter želje in vas skrbi, kakšna bi bila cena, morda zgolj kot namig; žičnata ograja je viskokakovostna, estetska in poskrbi za varnost, medtem ko je cena resnično dosegljiva za vsak žep. Pošljite nam povpraševanje in poskrbeli bomo, da bo žičnata ograja, kaj kmalu varovala vaš dom, medtem ko cena ne bo izsušila vaše denarnice.