Nylofor® Multi

Uporaba

Nylofor Multi ograjni sistem uporabljamo za profesionalno ograjevanje parkov, igrišč, vrtov, tovarn, skladišč, pristanišč, aerodromov, vojaških objektov in drugega.

Paneli

Paneli so široki 2500mm in visoki od 1030mm do 2030mm. Na eni strani imajo vertikalne 30mm dolge bodice. Če panele obrnemo, se lahko bodice nahajajo na zgornji ali spodnji strani odraje. Horizontalna ojačitev omogoča zvijanje panelov. Očesna odprtina na mreži ima dimenzije 100 x 50mm, enako tudi na ojačanih delih. Premer žice je 5mm horizontalna in 4mm vertikalna. 

Trdnost in kvaliteta

Paneli so sestavljeni iz trdo zavarjene mreže s pravokotnimi odprtinami in horizontalnimi ojačitvami, ki uspešno omogoča zvijanje panelov. Sistem Nylofor Multi predstavlja visoko kakovost ob minimalnih stroških.

Dolgotrajnost

Žica je pocinkana, trdno zavarjena in plastificirana. Stebri so pocinkani na notranji in zunanji strani in plastificirani. Na razpolago so v kompletu s plastičnimi zaščitnimi kapami. 

Kompleten sistem

Sistem je sestavljen iz panelov različnih višin, Bekafix in Bekafast stebrov s specifičnimi načini fiksiranja, posebno prilagojenimi dodatki in velike izbire inovativnih visečih ter drsnih vrat.

Hitra in natančna vgradnja

Vsi deli so med seboj popolnoma usklajeni in izdelani tako, da sestavljajo visoko kakovostno, profesionalno, ograjo, hkrati pa omogoča maksimalno učinkovirost montaže.

Nylofor® Multi slike