Kovane ograje Kovingrad vam zagotavljajo varnost

Glavni namen kovane, žične, panelne ali mrežnate ograje je, da zagotavlja varnost za vašo družino in dom. Poleg zaščite zasebne lastnine in varnosti pa je pomembno tudi, da so kovane ograje kakovostno izdelane, omogočajo lastniku enostavno dostopanje, ter da se kovane ograje, glede na izbrani dizajn, podajo v okolje, kjer jo nameravate postaviti oziroma, da se ujemajo z arhitekturno zasnovo doma. V podjetju Kovingrad vam izdelamo prvovrstno kovane, žične, panelne ali mrežnate ograje za ograditev balkonov, parcel, vrtov in dvorišč. Kovane ograje so izdelane iz prvovrstnih materialov, ki so odporni na korozijo in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ter enostavno vzdrževanje. Ograje, ki vam jih izdelamo po naročilu, so lahko poljubnih dimenzij, dizajnov in v vseh odtenkih po RAL lestvici. Zagotovite si svojo ograjo, ki vas bo varovala in še dodatno poudarila čudovit videz vaše hiše.

 

Balkonske kovane ograje

Balkonske kovane ograje poskrbijo, da je videz vaše hiše še bolj dodelan in unikaten. Balkonske kovane ograje, podjetja Kovingrad, so izdelane iz kakovostnega jekla ter varjenih kovinskih profilov z možnostjo uporabe različnih vrst polnil. Pri dizajniranju balkonske kovane ograje se lahko odločite za različne stile, prav tako pa vam, na vašo željo, izdelamo balkonske kovane ograje z različnimi ornamenti ali preprostimi kovanimi elementi oziroma profili, ki poskrbijo za enostavnejši ali gracijoznejši estetski videz. Balkonske kovane ograje vam lahko prav tako, na vašo željo, poljubno pobarvamo v vse barve po RAL lestvici. Balkonske kovane ograje vam izdelamo tudi po naročilu, za več informacij pa nam pošljite povpraševanje ali pa se oglasite na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo primerno svetovali.


Kovane ograje za terase

Kovane ograje za terase, podjetja Kovingrad, omogočajo, poleg varnosti, tudi zaščito vaše zasebne lastnine. To pa ni edini razlog, zakaj se ljudje, tako pogosto odločajo za nakup naše kovane ograje za terase. Kovane ograje za terase so izdelane iz prvovrstnih materialov, ki zagotavljajo enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Da je temu res tako, vam nudimo garancijo na izdelani produkt tudi v našem podjetju. Kovane ograje za terase izdelujemo po naslednjem postopku:

  • Najprej skupaj določimo obliko ograjnih elementov, nato pa sledi izdelava le teh.
  • Sledi vroče cinkanje, pri čemer poskrbimo, da je produkt proti korozivno zaščiten s postopkom vročega potopnega cinkanja.
  • Prašno lakiranje je zaključna faza postopka, ki zagotavlja:
    • visok sijaj
    • obstojnost barvnega nanosa
    • zaščito na raznovrstne klimatske vplive

Kovane ograje za terase vam izdelamo individualno po naročilu v različnih modernih ali tradicionalnih dizajnih in vseh barvah po RAL lestvici. Omogočamo tudi raznolike možnosti montaže, kot je na primer betoniranje v zemljo, vijačenje na betonsko podlago idt.