Dvoriščna ograja

Na trgu je poplava ponudb različnih ograj, zato je razumljivo, da se kupci, pogosto težko odločite, katera dvoriščna ograja bi bila najbolj optimalna za vas. V podjetju Kovingrad smo specializirani za izdelavo panelne, žične, kovane in raznovrstne zunanje ograje, ki jih odlikuje kakovost in ugodne cene. Kvalitetna dvoriščna ograja je po našem mnenju tista, ki varuje družino in dom pred raznimi nevarnostmi, hkrati pa služi kot pomemben estetski detajl. Dvoriščna ograja iz naše ponudbe je lahko izdelana v modernem ali klasičnem slogu iz materialov, ki zagotavljajo, da je dvoriščna ograja po montaži še dolgo odporna na različne vremenske vplive, vzdržljiva in ekonomična. Dvoriščna ograja, ki vam jo izdelamo pri nas je lahko poleg poljubnega dizajna tudi različnih dimenzij in pobarvana v vseh odtenkih po RAL lestvici. Da bi dvoriščna ograja resnično zadovoljevala vse vaše potrebe, želje in zahteve nas obiščite na sedežu našega podjetja ali pa nam pošljite povpraševanje, kjer boste izvedeli še več o naših prvovrstnih produktih.

 

Kovane vrtne ograje


Kovane vrtne ograje, podjetja Kovingrad, so izdelane iz kakovostnega jekla ter varjenih kovinskih profilov z možnostjo uporabe različnih vrst polnil. Ker je naloga kovane vrtne ograje, kakor katerekoli druge ograje, da varuje in ščiti lastnika in njegovo zemljišče, smo še posebej pozorni, da so pri izdelavi kovane vrtne ograje uporabljeni, zgolj in samo prvovrstni materiali, ki so odporni, vzdržljivi, ekonomični in nudijo prvovrstno zaščito še mnogo let po sami postavitvi kovane vrtne ograje. Kovane vrtne ograje vam lahko naredimo v različnih stilih in dizajnih, prav tako jih lahko poljubno pobarvamo v vse barve po RAL lestvici. Poleg ograje pa poskrbimo še za zadnjo piko na i, in sicer tako, da vam pri nas izdelamo, po ugodnih cenah, tudi raznovrstna kakovostna dvoriščna vrata:

  • enokrilna ali dvokrilna
  • samonosna
  • drsna

 

Zunanje ograje cene


Cene za zunanje ograje so različne, saj je odvisno od posameznega sklopa ograjevalnega sistema, dimenzije, dizajna in stila. Prav tako se cene za zunanje ograje razlikujejo od tipa za katerega se odločate. Ko se odločate za izgradnjo in montažo ograjevalnega sistema je potrebno imeti v mislih tudi ali želite, da vam izdelamo samo zunanje ograje ali le te skupaj z vrati. In nenazadnje cene za izgradnjo vrat so nekoliko višje, če se odločite za daljinsko upravljanje, kot če bi se odločili, na primer za ročno odpiranje vrat. Ker smo vam na voljo za vsa vprašanja, ki se na našajo na zunanje ograje in cene nas kontaktirajte ali pa nas obiščite, zagotovo bomo skupaj našli najboljšo rešitev.